Review Vitarid-r - o bicicletă portabilă ce redă mobilitatea

Niciodată nu este prea târziu să te apuci să faci mișcare, iar cei ce își doresc cu adevărat să își recapete tonusul și să piardă câteva kilograme, o pot face chiar și la vârsta a treia. Încercând o alimentație sănătoasă, îmbinată cu ceva mișcare și puțină ambiție, vei observa ușor, ușor, cum corpul tău începe să se schimbe. Pielea își va recăpăta din elasticitate, vei avea mai multă energie, mai multă mobilitate, mai mult chef să te bucuri de viață și de cei dragi.

Dacă pentru alimentație poți renunța la zahăr, prăjeli sau pâine, pe parte de mișcare, poți opta pentru bicicleta portabilă Vitarid-r, concepută special pentru persoanele de vârsta a treia, care își doresc să își mențină mobilitatea. Aparatul este conceput special pentru a fi folosit acasă, în fața televizorului, pe terasă sau în timp ce citiți o carte. Bicicleta poate fi folosită de pe scaun, de pe fotoliu sau de pe canapeaua confortabilă. Are 8 nivele de rezistență, astfel încât poate fi folosită atât de începători, cât și de cei avansați. Nivelul de rezistență se schimbă cu ușurință cu ajutorul selectorului situat pe cadrul aparatului. Așadar, nu mai sunt scuze pentru a nu face mișcare.

vitarid r

Folosit zilnic, Vitarid-r exersează mușchii picioarelor, dar și ai brațelor, reducând senzația de înțepenire, dar și riscul accidentelor vasculare. Aparatul poate fi folosit și de persoanele cu pareză sau semipareză, îmbunătățind mobilitatea membrelor. În aceste cazuri este important ca mișcarea să fie introdusă cât mai rapid în rutina zilnică a pacientului.

Vitarid-r pune în mișcare toate grupele de mușchi importante, atât cele de la nivelul abdomenului,  picioarelor, cât și fesierii, brațe, umeri, coloană. Vine echipată cu un display LCD, ce afișează informații precum: distanța parcursă, calorii consumate, km parcurși și timp alocat mișcării.

Bicicleta portabilă cântărește doar 4,3 kg, se pliază și poate fi depozitată cu ușurință într-un colț al dulapului sau sub pat.

Dar asta nu e tot. Aparatul vine și cu două role, cu ajutorul cărora se poate face o ședință de masaj, ce are rolul de a activa toți centri nervoși ai corpului. Așadar, după mișcare, vine și răsplata, o mică sesiune de presopunctură, ce vă va pune sângele în mișcare.

Bicicleta poate fi găsită pe aloshop.tv, la un preț de 299 lei, cu livrare în 48 de ore.

Am încercat să adunși câteva păreri de pe forumuri, însă deocamdată nu am găsit nimic pentru România. Cert este că pe site-urile din afară produsul este destul de apreciat, pentru eficiența sa, pentru faptul că este destul de compact și ușor de folosit.

Success Callout

This is a success callout.