8 tipuri de încălţăminte pentru sezonul rece 2014

Toamna şi iarna se apropie cu paşi repezi. Cauţi încălţăminte şi nu ştii ce să alegi? Într-adevăr magazinele sunt burduşite cu ghete, cizme, pantofi, dar nu ştii care sunt din sezonul acesta şi care este încălţămintea rămasă de anul trecut şi scoasă din nou în magazine, la accelasi preţ, fără nici un semn distinctiv, decât propria ta cultură în materie de modă. De aceea ne-am gândit să te ajut cu un top de 8 tipuri de încălţăminte pentru sezonul rece din 2014:

 

1.Animal print. Iată imprimeul care face diferenţa în acest sezon! Modelul de felină dar şi zebră print sau imitaţia de şarpe în diverse nuanţe vor deveni semnătura acestui sezon. Mocasinii, balerinii, cizmele toate au fost invadate de acest tip de imprimeu.

2.Pantofii stiletto. Pune în valoare picioarele subțiri și lungi, accentuând feminitatea doamnelor și domnișoarelor.

3.Pantofii cu platformă sunt cei mai comozi, atunci când vrei să te simţi la înălţime. În acest sezon nu numai bascheţii primesc platformă, ci şi sneakersii, ghetele şi pantofii. Dacă nu platforma atunci măcar o talpă de 4-5 cm. Sunt sigură că acest trend va prinde printre tinere.

4.Cizmele open-toes cu vârful decupat, cu marginile decupate sau cu limba decupată vor fi la mare căutare toamna asta, mai ales că pot fi purtate şi cu şosete, chiar colorate pentru a se evidenţia mai bine decupajul. Din păcate în România sezonul de iarnă e prea greu pentru acest model, zăpada şi ploaia fiind un impediment pentru uzul zilnic.

5.Gata cu alb şi negru, spargem monotonia cu o culoare caldă, maro-camel ce se impune pe podiumurile prezentărilor de modă şi este un must have iarna asta. Nu contează că îţi cumperi ghete, cizme, pantofi, cu toc sau fără toc, culoarea contează. Nuanţa de camel devine foarte trendy atât pentru haine cât şi pentru accesorii în sezonul de iarnă 2014.

6.Cizmele cu aplicaţii (gen pietre swarovski), catifea, paiete, sau cu modele din dantelă, cu un toc generos vor permite femeilor să îşi completeze feminitatea. Dacă cauţi şi tu încălţămintea perfectă pentru un look de femme fatale sau pentru un eveniment important (gen Crăciun, Revelion) atunci caută din timp acest model care va fi aliatul tău pentru a afişa un look glamour şi şic.

7.Ghetele îţi vor fi cele mai bune prietene dacă iubeşti comfotul şi ai adoptat un stil sport/casual. Modele cu imprimeuri, ghetele în nuanţe vii din piele întoarsă sau cele cu fundiţă şi papion, din piele combinate cu materiale textile vin cu o latură neo-burgheză sau clasică care te va seduce. Şi pentru cele care nu vor să renunţe aşa uşor la tocuri, creatorii propun ghete cu blăniţe, botine cu şireturi şi tocuri serioase.

8.Încălţămintea sportivă, perfectă pentru sezonul rece, pentru mers prin zăpadă, zile lungi la derdeluş şi drumeţii montane include fie cizme foarte înalte, îmblănite bine, anti-aderente şi cu finisaje fine, fie ghete de munte, cu talpă groasă în culori vii.

 

Pe scurt, nu trebuie să-ţi lipsească o gheată animal-print şi una maro deschis, cizmele decupate dar şi cele feminine cu aplicaţii interesante! În oraşe ghetele sau botinele fac legea în timp ce la munte ai nevoie de încălţăminte specială, mult mai serioasă şi călduroasă.

Success Callout

This is a success callout.