Ghiozdane Vans – pentru că vrem să începem școala original

Ghiozdanul a încetat de mult timp să fie doar un simplu suport de transport pentru manuale și caiete, este un accesoriu care, ca și în cazul genților pentru femeie, spune câte ceva despre cel care-l posedă, cu atât mai mult cu cât pe umeri poartă unul din modelele de ghiozdane Vans.

Ghiozdanele Vans se află în topul preferințelor tinerelor domnișoare, dar și al tinerelor doamne, care adoptă un stil casual-sport, atât datorită faptului că sunt extrem de încăpătoare, cât mai ales din prisma designului și al imprimeurilor utilizate.

Cu toate acestea, nici băieții nu ar trebui privați de originalitatea ghiozdanelor Vans pentru că o parte din culorile acestora, uni și destul de sobre, li se potrivesc și lor.

Mai mult, dacă am lua în considerare istoria brandului, o companie care a debutat cu încălțăminte sport, special concepută pentru a te da cu un skateboard, am putea spune că băieții ar fi mult mai îndreptățiți să poarte un astfel de model, însă nu vrem să facem discriminări :).

ghiozdane-vans

Lăsând la o parte aspectul, asupra căruia nu avem nimic de comentat, din contră, avem doar cuvinte de laudă, ar trebui să ne orientăm și către alte motive care ne-ar putea determina să alegem unul din modelele Vans pentru a le purta în noul an școlar sau ocazional, când vrem să fim feminine într-un mod foarte lejer:

1. Ghiozdanele Vans nu au o limită de vârstă.

Tocmai dimensiunea lor generoasă și compartimentul pentru laptop, în cazul unor modele, recomandă acest ghiozdan nu numai în rândul adolescenților, ci și în cazul studenților sau chiar și persoanelor care adoptă un stil sport.

2. Ghiozdanele Vans au fost create pentru a distribui uniform greutatea pe umeri.

Acest aspect este extrem de important mai ales pentru cei care au probleme cu coloana. În aceste sens au fost gândite și bretelele groase și moi, astfel încât greutatea să nu depună foarte multă presiune pe umeri, să asigure o postură corectă în timpul deplasării.

3. Un alt argument care ar putea să te determine să alegi un ghiozdan Vans este rezistența sa.

Dar și faptul că acesta poate fi utilizat și în afara orelor de curs, într-o drumeție sau la o ieșire în oraș. Este foarte importantă ținuta, într-adevăr nu vei putea să porți un astfel de accesoriu oriunde, chiar și dacă vorbim de cele mai elegante dintre modelele lansate de casa Vans, însă la o ieșire în parc cu rolele sau la o întâlnire cu prietenii se va dovedi foarte util.

vans

4. Ghiozdanele Vans nu se abat de la nicio regulă de conduită școlară.

Astfel, alegând unul din modelele disponibile, uni sau cu imprimeuri floral, cu forme geometrice, imprimeu tablă de șah sau aspect army, personalizate cu eroi din desene animate sau cât se poate de „mature” prin designul elegant, recomandat chiar și tinerelor adolescente, nu vei face nicio impresie negativă, din contră, vei întoarce capete și vei stârni admirație.

5. Ghiozdanele Vans sunt în trend, pentru că gențile supradimensionate și ghiozdanele au revenit în atenția nostră, chiar și a adulților.

În plus, tendința zilelor noastre în ceea ce privește ținuta a devenit atât de permisivă, încât este de-a dreptul foarte sexi să asociezi unei rochii trei sferturi niște bocanci din pânză și un ghiozdan cu imprimeu jovial.

În mediul online, ghiozdanele Vans pot fi găsite în oferta magazinului b-mall.ro.

Success Callout

This is a success callout.