Despre detoxifierea cu sucuri

detoxifiere cu sucuriDetoxifierea este un subiect care stârneşte tot mai mult interes în ultima vreme. Stresul, poluarea, alimentaţia nesănătoasă şi stilul de viaţă haotic îşi lasă adânc amprenta pe trupul nostru, aşa că nu e de mirare că ne putem trezi îmbătrăniţi înainte de vreme sau putem observa, la un moment dat, că efectiv nu mai funcţionăm aşa cum trebuie.

Dacă te simţi mai mereu obosit, dacă ţii o dietă dar nu reuşeşti deloc să pierzi în greutate, dacă simţi mereu o presiune şi o stare de rău, e foarte posibil să ai nevoie de un program de detoxifiere. Şi, pentru că există multe cure din acestea pe internet, dar puţină lume reuşeşte să le ţină ca la carte, au apărut nişte mici afaceri de detox cu sucuri. Curele pot fi de o zi, de 3 zile sau de 5 zile şi, în acest timp, se beau numai sucuri, câte 6 pe zi, din două în două ore. Aici vine partea frumoasă: sucurile sunt făcute din ingrediente speciale, amestecuri inedite şi gusturi minunate, astfel încât tu să nu simţi că ţii vreo cură şi să te bucuri de nişte arome îmbietoare. Sucurile sunt proaspete, presate la rece, iar pentru cei care locuiesc în Bucureşti sunt livrate la uşa lor în fiecare zi. Pentru cei din provincie sunt trimise prin curier rapid şi trebuie păstrate la frigider.

Există numeroase cure pe care le poţi urma. De exemplu, dacă îţi doreşti o scădere în greutate, poţi alege o cură care se axează pe asta. Dacă îţi doreşti să îţi dai un refresh şi să faci o schimbare în viaţa ta, poţi alege o cură care îşi propune să te reorienteze către o viaţă sănătoasă. Dacă îţi doreşti o cură care să te ajute să îţi cureţi tenul sau să ai un păr superb, poţi alege o cură care are ingrediente ce te vor ajuta în această direcţie.

Atunci când te pregăteşti să ţii o astfel de cură de detoxifiere cu sucuri este important să renunţi la alimentele cu proteine animale cam cu 3 zile înainte de începerea curei. Axează-te pe mâncăruri uşoare, pe fructe şi legume, tocmai pentru a-ţi ajuta corpul să nu resimtă o schimbare prea bruscă în zilele în care vei bea doar sucuri. Sticluţele cu suc sunt frumos ambalate şi numerotate, astfel încât să ştii exact la ce oră poţi bea sticla respectivă. Pentru că vei bea din două în două ore, vei reuşi să ţii foamea sub control, iar cei care au urmat această cură au spus că doar prima zi este mai dificilă, în restul foamea dispare total.

Nu este greu să te abţii de la alte ronţăieli suplimentare, mai ales atunci când te gândeşti că faci asta pentru binele tău, pentru corpul la care ai visat, pentru părul acela strălucitor de revistă sau, pur şi simplu, pentru sănătatea şi starea ta de bine.

În timpul curei, pe lângă sucuri ai voie să mai consumi doar apă şi ceaiuri. Nici cafea nu ai voie, dar o poţi înlocui cu ceaiul verde. Cura poate fi ţinută în orice anotimp, iar pentru cei care au un stil de viaţă haotic se recomandă repetarea ei o dată la 2-3 luni.

După încheierea curei, este important să se continue cu alimentaţia săracă în proteine încă câteva zile. Nu trebuie să introduceţi carnea sau lactatele brusc, pentru a nu vă suprasolicita ficatul. Aceste cure lasă în urmă un ten radiant, un păr sănătos şi un corp cu câteva kilograme bune în minus. Într-o cură de 3 zile, se pierd cam 2-3 kilograme în greutate. Persoanele care au ţinut această cură au mărturisit că se simţeau pline de energie şi că aveau un somn mult mai liniştit decât în perioada în care nu au ţinut-o.

În cazul în care îți dorești să îți schimbi stilul de viață și sucurile să intre în alimentația ta sau de ce nu să urmezi măcar de două ori pe an o cură de detoxifiere, atunci cel mai indicat ar fi să ai un storcător electric cu presare la rece pentru a-ți prepara singură combinațiile de juice-uri care îți plac mai mult. O alegere excelentă în acest sens este storcătorul electric prin presare la rece Greenis Slow Juicer pe care îl vei găsi aici.

Success Callout

This is a success callout.