Cum să arăţi bine cu bani puţini?

cum să arăți bine cu bani puțini

Orice femeie ştie că aspectul ei fizic este extrem de important. Felul în care arăţi este cartea ta de vizită şi, oricât de superficial ar suna, este primul lucru pe care ceilalţi îl văd la tine. Probabil că suspini la pozele vedetelor care parcă arată mereu ca scoase din cutie, iar ţie îţi vine greu să pui cap la cap un look cât de cât satisfăcător. Nu trebuie să te compari niciodată cu persoanele din media, pentru că ele au o întreagă echipă care se ocupă de look-ul lor şi care le transformă în fashion icon-uri, fără ca ele să depună prea mare efort. Desigur, toată această poveste cere o groază de investiţii financiare, lucru care, de cele mai multe ori, pentru femeile obişnuite reprezintă o problemă.

Ce înseamnă, de fapt, să arăţi bine?

De multe ori, femeile se lasă păgubaşe înainte de a începe cu adevărat o dietă sau înainte de a face acele câteva schimbări în viaţa lor, care să le aducă mai aproape de femeia pe care o visează. Orice femeie visează la un corp mai sculptat, mai slab, nişte sâni mai fermi, nişte buze mai pline, un păr mai bogat sau o garderobă mai vastă. Privind la anumite persoane publice care par să le aibă pe toate, aproape că nu îţi mai vine să faci nimic.

În realitate, trebuie să ştii că a arăta bine este de fapt o stare, mai mult decât un fapt. În clipa în care vei înţelege că nu în rochia aceea de designer stă fericirea ta şi nici într-un machiaj impecabil, atunci vei începe să arăţi şi să te simţi bine cu adevărat. Poţi arăta foarte bine cu minime investiţii financiare în garderoba ta şi în tratamente de înfrumuseţare, dar cu puţin mai multă grijă şi atenţie.

Frumuseţe absolută fără bani

Dacă eşti genul de femeie care mereu spunea că nu are suficienţi bani pentru a arăta bine, atunci renunţă chiar azi la această scuză. Banii nu pot cumpăra bunul gust, gesturile, rafinamentul şi feminitatea, aşa că începe să dezvolţi aceste calităţi. E gratis.

Atunci când te îmbraci sau când îţi gândeşti un look, ţine mereu în minte vorba americanului: less is more. De cele mai multe ori, din dorinţa de a arăta cât mai bine, punem pe noi tot soiul de accesorii, bijuterii sau haine stridente care ne strică total look-ul, în loc să ne ajute să arătăm mai bine. Identifică-ţi stilul şi păstrează-ţi ţinutele în linii minimaliste. Nu vei da niciodată greş.

Preocupă-te în schimb de felul în care arată pielea ta, părul tău şi unghiile tale. Fă tratamente naturiste acasă, fă mişcare şi caută să ai o alimentaţie cât mai curată. Toţi banii din lume nu pot cumpăra frumuseţea pielii sau a părului, aşa că de ce să nu o cultivi pe a ta, gratis? În plus, orice rochie, cât de scumpă ar fi, nu va arăta bine dacă o vei pune peste un corp nelucrat, cu imperfecţiuni. De asemenea, aproape nici nu mai contează hainele tale, nici geanta sau pantofii, atâta timp cât coafura ta este neîngrijită sau manichiura ta arată ca după război.

Porneşte înfrumuseţarea de la aceste aspecte şi termină cu hainele şi accesoriile.

Orice ţinută pe care o ai trebuie să te reprezinte şi să fie un fel de extensie a ta. Caută să te simţi de milioane chiar dacă porţi un tricou alb şi o pereche de blugi şi nu încerca să imiţi stilul altcuiva, decât dacă simţi că ţi se potriveşte mănuşă.

Success Callout

This is a success callout.