Bluze elegante pentru femei plinuțe

Când ai câteva kilograme în plus devine imperios necesar să fii foarte atentă cu ce te îmbraci. Cu toate că poate îți pare greu de crezut, bluze elegante pentru femei plinuțe sunt numeroase, trebuie doar să cunoști câteva reguli esențiale înainte de achiziție.

Nu este o crimă și nimeni nu te va arăta cu degetul dacă nu te încadrezi în standardele 90-60-90, însă ceea ce va atrage critica celor din jur cu siguranță va fi stilul tău vestimentar neadecvat care, în loc să te pună în evidență într-un mod plăcut, pozitiv, îți accentuează și mai mult zonele cu probleme.

bluze femei plinute

Așadar, înainte de a căuta bluze elegante pentru femei plinuțe sunt niște lucruri care trebuie clarificate. De cele mai multe ori, percepția noastră cu privire la felul în care arătăm poate fi eronată, iar acest lucru este influențat de starea noastră de spirit. De aceea, de multe ori, avem tendința de a ne procura haine mult mai mari decât avem nevoie.

1. Pleacă la cumpărături cu o prietenă de încredere!

Astfel, un prim pas atunci când ești în căutarea unei bluze elegante pentru femei plinuțe ar fi să iei la cumpărături o persoană în care ai maximă încredere, care nu se sfiește să-ți spună dacă-ți vine bine sau nu un articol vestimentar și te poate ajuta să alegi măsura care ți se potrivește și nu una mai mare.

2. Culorile închise te vor avantaja

Nu uita! Culorile închise sunt cele care subțiază, în timp ce culorile deschise pun și mai mult în evidență formele rubensiene. Astfel, dacă vrei să-ți pui în valoare talia, optează pentru o bluză elegantă, căreia să-i asociezi o curea. Aceasta trebuie prinsă imediat sub bust. Dacă din contră, vrei să distragi atenția de la șoldurile tale, atunci o bluză elegantă pentru femei plinuțe sau un model casual asortat unor pantaloni închiși la culoare este tot ce ai nevoie.

Haily´s Alison

3. Nu alege imprimeurile mari!

Fie că vorbim de rochițe sau bluze elegante pentru femei plinuțe, o altă regulă de aur este aceea ca niciodată să nu alegi imprimeuri mari. Cu cât mai mari sunt imprimeurile de pe materialul textil cu atât mai mult volum capeți și tu. Așadar, mergi pe desenele de mici dimensiuni.

4. Evită dungile orizontale

Dar dacă dungile se numără printre imprimeurile tale preferate atunci le poți alege fără nicio problemă pe cele verticale. Acestea nu doar că vor crea iluzia că ești mai subțire, dar vor lăsa impresia că ești și mai înaltă.

5. Fereștete de volănașe!

Pentru că volanașul este un detaliu ce poate oferi eleganță și probabil că-ți vei dori să regăsești ceva de genul acesta pe una din bluzele elegante pentru femei plinuțe, ia aminte! Alege un model cu volan plasat într-o zonă pe care vrei să o pui în evidență sau îți dorești să fie ușor de remarcat. Pe cât de elegante, pe atât de păcătoase pot fi volanele atunci când te confrunți cu câteva kilograme în plus.

6. Alege cu grijă culorile care te pun în evidență!

Culorile au și ele un rol important, au puterea de a crea iluzia că ești mai slabă sau mai plinuță decât în realitate și, de asemenea, îți pot pune în evidență și trăsăturile. Astfel, culorile care ți se potrivesc vor face să radiezi cu totul, în timp ce restul vor lăsa impresia că ești palidă, anostă.

bluza-dorothy-perkins

7. Fii atentă la lungimea mânecilor!

Cu privire la mânecile bluzelor elegante pentru femei plinuțe, în funcție de cum te simți, poți opta pentru un model cu mânecă trei sferturi sau pentru unul cu mânecă lungă.

Bluză crem s.Oliver

8. Nu în ultimul rând, evită să alegi bluze mulate din materiale bățoase.

Bluzele elegante pentru femei plinuțe sunt cele care dau voie corpului să respire, fără a-l strânge ca într-un corset. Mai mult, dacă alegi o bluză care să urmărească forma corpului orientează-te către un material moale, poate chiar cu mai multe pliuri mici care să acopere partea din zona abdomenului, mai ales dacă această parte vrei să o ascunzi.

Acum, după acest scurt ghid cu reguli simple de urmărit, poți trece cu adevărat la pasul cel mai important și mai plăcut, partea de shopping. Spor la cumpărături și, nu uita, ești frumoasă așa cum ești, trebuie doar să găsești hăinuțele potrivite.

În cazul în care nu știai, există câteva magazine online de unde îți poți achiziționa câteva modele extrem de drăguțe. Interesant este că numerele bluzelor merg chiar și până la mărimea XXXL. Este vorba despre:

zoot.ro

starshiners

bonprixro.eu

Iată câteva modele interesante, ce te vor pune în evidență:

albastru Dorothy Perkins

tunică portocalie Dorothy Perkins

Success Callout

This is a success callout.