10 sacouri trendy de toamnă

Toamna se poartă sacourile. Fie că le vei alege pe cele mai elegante sau unele în combinații de culori inedite, potrivite pentru anumite piese vestimentare, pentru ținutele clasice sau pentru cele de tip casual, niciodată nu vei da greș.

sacouri toamna

Sacoul, mai ales toamna sau primăvara, atunci când afară nu este nici prea frig, nici prea cald, nu trebuie să lipsească din dressing. Indiferent cum, sacoul purtat uneori chiar și cu o pereche de jeanși va oferi ținutei tale un stil cu totul aparte, făcându-te mult mai ușor remarcată.

Și dacă primăvara, sezonul ce anunță anotimpul cald, se poartă sacourile pastelate și nuanțele dulci, toamna ar fi bine să alegeți nuanțe de gri, bleu, verde, maroniu, cafeniu, dar și negru.

Deși sacoul conferă multă eleganță ținutei, nu putem spune că este cel mai ușor de asortat. De aceea, trebuie să fii atentă și să pui mare atenție pe detalii și pe modul în care vei reuși să combini ținuta.

Și cum catifeaua este un material fin și extrem de apreciat, din colecția ta nu trebuie să lipsească un sacou de catifea, ușor de asortat atât pentru ținute mai elegante, cât și pentru cele mai inedite. Cu toate că acest material este unul prețios, o combinație greșită ți-ar putea transforma ținuta într-un adevărat eșec. Poți încerca sacourile de catifea alături de rochițe elegante sau chiar și alături de ținute casual. Un sacou confecționat dintr-un astfel de material, într-o croială clasică poate fi destul de ușor de potrivit chiar și la o pereche de blugi, transformându-ți ținuta dintr-una banală într-una foarte elegantă, oferindu-ți un aspect tot mai apreciat.

Și fiind toamnă, nu putem nega că cele mai multe femei preferă jeanșii. Sacoul se poate asorta destul de ușor cu o pereche de blugi, dacă vrei să afișezi o ținută lejeră. În plus, pentru a ieși un pic din tipare, poți apela la anumite accesorii elegante, precum curele, genți sau bijuterii.

Un outfit perfect se poate obține și dintr-o rochie neagră clasică și un sacou dintr-o catifea colorată – imaginea celei ce le va purta este deosebită. Și pentru că tot apelăm toamna la blugi, puteți să asortați sacoul cu mai multe tipuri de modele – de la cei skinny și până la cei evazați. Încercați să evitați blugii prea largi întrucât nu vă veți potrivi prea ușor cu o astfel de ținută. Încălțămintea este și ea diferită, în funcție de ocazie. Dacă preferi o ținută casual, alege atunci o pereche deosebită de teniși, iar atunci când mergi la un eveniment, poți purta o pereche de pantofi înalți, oferind multă grație și eleganță. Și la fel de important este de asortat un sacou scurt cu o pereche de blugi cu talie înaltă și un sacou lung la o pereche de blugi cu talie joasă. Femeilor mai înalte li se vor potrivi sacourile mai lungi, iar cele cu sâni mai mari un sacou cu umerii mai bine evidențiați.

Iată mai jos 10 sacouri de toamnă trendy pentru sezonul 2017:

1. Tommy Hilfiger – sacou Stephanie – se poate asorta cu ușurință la o pereche de blugi, fiind potrivit ieșirilor casual.

sacou tommy hilfigher

2. Sacoul Silvian Heach este unul destul de elegant, de culoare neagră, astfel că poate fi potrivit atât evenimentelor speciale, cât și ținutelor casual.

Silvian Heach

 

3. Sacou – Jacqueline de Yong. Iată un sacou lung, potrivit unei femei mai înalte. Un sacou lejer din poliester, numai bun de purtat în zilele răcoroase.

jacqueline-de-yong

4. RVL Find Yourself – oranj rvl_R-D2303. Un sacou oranj scurt, potrivit pentru a completa o ținută elegantă.

RVL Find Yourself

5. Sacou de culoare roșie, cu mânecă lungă și dintr-un material de cea mai bună calitate, acesta nu trebuie să lipsească din nicio garderobă a unei femei pretențioase.

sacou roșu

6. Sacou negru cu fermoare metalice aurii. Acesta este un sacou office, cu fermoare argintii; destul de lejer pentru o ținută de zi.

sacou negru

7. Sacou Top Secret SZK0531SR. Este un sacou argintiu, potrivit pentru o ținută casual de seară. Poate fi purtat cu o pereche de blugi skinny.

sacou argintiu

 

8. Sacou NISSA bordo din catifea Bordo poate fi asortat cu o pereche de pantaloni eleganți și ar putea fi o alegere excelentă pentru o ieșire cu cel drag.

Sacou NISSA bordo din catifea Bordo

9. Sacou dama imprimeu colorat. Este un sacou vesel, numai bun pentru a pune în evidență o ținută casual.

Sacou dama imprimeu colorat

10.Sacou PrettyGirl Main Effects DarkBlue. Croiul său foarte chic îl transformă într-unul foarte elegant. Se poate asorta și la rochii sau fuste, dar și la pantaloni eleganți.

Sacou PrettyGirl

Success Callout

This is a success callout.