Rochii mamă fiică pentru ocazii deosebite

rochii mama fiica

La rochii pentru mamă și fiică cred că te gândești încă din momentul în care ești însărcinată și descoperi că vei aduce pe lume o mică prințesă. Deja îți imaginezi evenimentele la care vei participa, la ocaziile pe care le vei avea pentru ca atât tu, cât și cea mică să purtați același model de rochie, evident ajustat pe dimensiunea fiecăreia dintre voi 🙂

Rochiile mamă fiică au devenit un trend tot mai popular și asta datorită faptului că te poate face să te simți un pic mai jovială, în timp ce celei mici îi oferă prilejul să arunce pentru prima dată un ochi după copertina ce ascunde scena vieții de adult.

Totodată, optând pentru rochii mamă fiică pentru ocazii deosebite, nu numai că vei reuși să creezi o legătură și mai puternică cu fata ta, dar fi sigură că toate privirile se vor îndrepta asupra vostră în semn de admirație.

Într-o viață de om, mai ales dacă ești înconjurată de o familie numeroasă și ai și numeroși prieteni alături de tine, vei avea oportunitatea să participi la numeroase ocazii deosebite alături de fiica ta, de la petreceri aniversare, la nunți, botezuri și zile de sărbătoare.

Ori, pentru fiecare dintre acestea vei avea șansa să mergi la cumpărături și să selectezi cele mai interesante rochii pentru ocazii deosebite.

În acest sens îți venim și noi în ajutor printr-o selecție diversă de rochii mamă fiică pentru ocazii deosebite alese cu atenție.

1. Rochie lungă fetițe Venezia Fiore – Ediție Specială “Mom&Girl” – Little Rose roz deschis – Atât tu, cât și fetița ta veți arăta ca două prințese și asta atât datorită croiului în cloche, cât și materialului rigid, o stofă catifelată din bumbac. În plus, micile detalii, precum pietrele Swarovski aplicate pe piept, în zona gâtului vor suplini aerul de eleganță și noblețe.

Venezia Fiore

2. Rochia fetițe Purple Bloom – Editie Specială “Mom&Girl” – Little Rose este un alt model de rochie mamă fiică pentru ocazii deosebite. Un brunch cu prietenele tale însoțite de fetițele lor reprezintă un moment nemaipomenit pentru a-ți îmbrăca fetița la fel ca tine sau pe tine la fel ca ea.

Acest model de rochie este realizat în partea superioară din stofă de bumbac, de culoare bleu, iar în partea de jos din voal creponat cu imprimeu abstract. Eleganța rochiei este dată de asociere dintre cele două materiale, precum și de croială. Un decolteu discret, aproape de baza gâtului asociat unui cloche vaporos, diafan.

Purple Bloom

3. Rochie lungă fetițe Venezia Perla Ediție Speciala “Mom&Girl” – Little Rose

Un eveniment special trebuie să aveți și atunci când veți purta rochiile din ediție specială Venezia Perla.

Realizate din bumbac ușor catifelat, cu striații delicate de tip raiat, aceste se vor remarca prin nuanța  ivorie, prin croială și nu în ultimul rând prin lungime, ce oferă o eleganță aparte atât mamei, cât și fiicei.

Modelul pentru fetiță este accesorizat cu o pamblică catifelată, grena, ce-i va pune în evidență statura, dar va face și mai ușor de remarcat modelul de rochie mamă fiică pentru ocazii deosebite.

Venezia Perla

4. Ultimul model, dar nu cel din urmă, din categoria rochii mamă fiică pentru ocazii deosebite îl reprezintă rochia lungă fetițe Blossom Day – Ediție Speciala “Mom&Girl” – Little Rose verde.

Lungă pentru ea, dar midi pentru tine, cât să-ți pună în evidență gambele, acest model se remarcă prin nuanța de verde mentă, dar și prin materialul satinat și broderia aplicată pe piept într-o culoare contrastantă.

rochie blossom day

Orice eveniment poate deveni o ocazie specială la care tu și micuța ta prințesă să vă îmbrăcați asemănător sau chiar la fel.

Success Callout

This is a success callout.