Poșete Michael Kors originale - 3 metode prin care identifici un fake

michael kors

Dacă te gândești la Michael Kors, mai mult ca sigur ești o persoană sofisticată, cu un simț și rafinament deosebit. Poșetele Michael Kors sunt mai mult decât simple genți, ce pot fi purtate în timpul unor evenimente sau ocazii speciale. Ele trec dincolo de „arhitectura” și designul unei genți obișnuite, adresându-se atât femeilor de business, cât și celor ce iubesc eleganța pură.

Poșetele Michael Kors au un design cu totul aparte, sunt fabricate din materiale naturale și urmează atent liniile celebrului designer, cunoscut de lumea întreagă.

Ori de câte ori vei purta o poșetă Michael Kors, mai mult ca sigur oricine se află în jurul tău va putea identifica cu atenție unde anume mergi – la o întâlnire, la un eveniment important, la job sau la un interviu. Toate aceste lucruri pot fi observate din liniile și designul fiecărei genți în parte, având culori îndrăznețe, un aspect deosebit, ce inspiră personalitate atât de puternică a oricărei femeie care o poartă.

Poșetele Michael Kors sunt râvnite de femeile din întreaga lume, numele pe care îl poartă fiind garanția calității pentru cele mai multe.

Iată mai jos 3 motive pentru care în garderoba ta ar trebui să se găsească o poșetă Michael Kors originală:

– este un obiect de lux, însă prețul este unul destul de accesibil. Dacă în mod normal o poșetă de lux are un preț extrem de mare, ei bine nu același lucru se poate spune și despre poșetele Michael Kors.

– se potrivesc tuturor femeilor și pot fi găsite într-o varietate de culori, de la nuanțe pale, la unele îndrăznețe, de la nuanțe închise la cele mai deschise game cromatice, iar acest lucru reprezintă un avantaj în plus, pentru a fi asortată perfect cu ținuta pe care o porți.

– asigură garanția calității, fiind confecționate din materiale de cea mai bună calitate, din piele naturală. Sunt foarte rezistente și durabile în timp. De asemenea, designerul a asigurat detaliilor multă atenție, astfel că poșetele sunt perfecte.

posete michael kors

Fiind râvnite de întreaga lume, așa cum era și firesc, au apărut poșete ce imită colecția cunoscutului designer. Pentru a ști cum să te ferești de astfel de produse și să alegi doar acele poșete Michael Kors originale ar fi bine să urmărești câteva aspecte:

1. Prețul

Oricine îți va oferi o poșetă Michael Kors la un preț mai mic de 100 euro ar trebui să îți atragă atenția. Poșetele Michael Kors originale au prețuri cuprinse între 150 și 400 euro.

2. Urmăriți elementele de autenticitate

Poșetele Michael Kors originale au un breloc pe care este înscris numele brandului MK. De aceea, mai înainte de a merge la cumpărături, aveți în vedere logo-ul genților și mai apoi priviți cu atenție acest breloc. Ori de câte ori observați nepotriviri ar fi bine să evitați să cumpărați geanta respectivă.

3. Finisările

Poșetele Michael Kors se respectă din toate punctele de vedere, astfel că modelele originale au cusături drepte și foarte curate, dar și finisări de înaltă calitate, atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, cataramele sunt perfecte, având finisaje de cea mai bună calitate. În plus, în interiorul genții Michael Kors veți putea observa logo-ul, scris cu majuscule. Este bine să aveți în vedere elementele grafice ale acestuia, dar și fontul cu care este scris. Distanța, dar și poziționarea logo-lui în interior reprezintă un alt aspect pe care trebuie să îl luați în calcul.

poșete michael kors

Success Callout

This is a success callout.