Ochelarii de soare INVU, accesoriul care nu trebuie să îți lipsească vara aceasta

Ochelarii de soare reprezintă unul dintre accesoriile cel mai des întâlnite atât în garderoba doamnelor, cât și cea a domnilor. Gama atât de diversificată de modele reușește să completeze un look de invidiat într-o secundă, dar mai mult de atât, ochelarii de soare ne protejează ochii de razele solare din ce în ce mai nocive în ultimii ani. Bineînțeles, atâta timp cât îi alegem pe cei potriviți, nu pe cei de pe tarabe, care adesea pot face mai mult rău decât bine.

invu

Dacă până acum 10-15 ani, număram pe degete brandurile de ochelari care veneau cu modele interesante, ce ofereau și protecție împotriva ultravioletelor, iată că de câțiva ani încoace lucrurile stau puțin diferit. Tot mai multe branduri dau din coate pentru a face din ochelarii de soare, un accesoriu din ce în ce mai interesant și mai spectaculos.

INVU – un brand care te va cuceri!

INVU este unul dintre aceste branduri, înființat în 2013 de Swiss Eyewear Group(un grup elvețian, specializat în fabricarea și distribuirea ochelarilor de soare la nivel global). INVU este un brand cu idei fresh, ce pune experiența clientului pe primul loc. Mai exact îmbină perfect calitatea cu aspectul fashion, atât de important pentru cei mai mulți dintre noi. Se pronunță ”in view”, iar ochelarii realizați sunt 100% Ultra Polarizați și au un preț extrem de accesibil.

Numele brandului nu este ales întâmplător, ci combină termenul ”View”(experiența vizuală a noilor lentile Ultra Polarizate), cu ”IN”(reprezintă cele mai noi idei în materie de fashion).

Poate că Swiss Eyewear Group nu îți pare cunoscut, însă este important de știut că fondatorii companiei sunt nimeni alții decât fondatorii Polaroid Eyewear, un brand ce s-a remarcat prin ochelarii de soare polarizați, cu un preț cât se poate de accesibil. În cele din urmă Polaroid a fost vândută către o companie italiană, iar experiența acumulată de-a lungul timpului i-a împins pe fondatorii Polaroid să o ia de la capăt, punând bazele unui nou brand INVU. Doar că de această dată asistăm la colecții mult mai fresh și mai atractive din punct de vedere al designului, cu o calitate excepțională, ce oferă o experiență mult mai bună clientului, față de orice alt brand, pe acest segment de piață.

Ochelarii de soare INVU vin cu lentile Ultra Polarizate, ce asigură o vedere clară, un contrast mai bun de culoare, reducând la maxim oboseala ochilor. Lentilele vin și cu protecție UV, astfel încât ochiul utilizatorului beneficiază de protecție 100%.

Unde se găsesc ochelarii de soare INVU?

De curând brandul INVU a pătruns și România și cele mai noi colecții pot fi găsite la magazinele:

Ce modele de ochelari de soare INVU vei găsi în magazine

1. Aviator 

ochelari aviator

2. Ochi de pisică

invu ochi de pisica

3. Clubmaster

invu clubmaster

4. Pătrați

invu patrati

5. Rectangulari

invu rectangulari

6. Wayfarerinvu-wayfarer

7. Rotunzi

invu rotunzi

8. Sport

invu sport

9. Supradimensionați

invu supradimensionati

10. Wrap-around

invu wrap around

Success Callout

This is a success callout.