Mopul cu aburi! Spune adio murdărie, bun venit curățenie impecabilă

Mopul cu aburi este unul din cele mai inovative produse pe care piața de specialitate putea să le inventeze.

Mopul cu aburi

Murdăria și dezordinea din locuințele noastre reprezintă cel de-al cincilea motiv de stres, după lipsa banilor, jobul, dramele amoroase sau din viața personală, iar aceste lucru a fost demonstrat prin intermediul unor studii riguroase întreprinse de specialiști.

Așadar, pentru a evita alunecarea pe panta întunecată a nesiguranței și demoralizării, cel mai simplu ar fi să ne păstrăm locuințele curate și ordonate.

Dat fiind însă că timpul nostru devine tot mai prețios, că ducem lipsă de timp liber, fapt care uneori ne împiedică să ne îndeplinim responsabilitățile gospodărești așa cum ne-ar plăcea, mopul cu abur devine soluția salvatoare.

Acesta este un aparat electrocasnic, care îmbină cu succes puterea aburului cu capacitatea de curățare a detergentului.

Având un aspect ce amintește de aspiratorul vertical, mopul cu abur poate fi utilizat pe orice suprafață, de la gresie și piatră naturală, la lemn natural sau parchet laminat și până la covoare, mochetă, pardoseală sau linoleum, atât la interior, cât și la exterior, pentru curățarea ghivecelor și jardinierelor, de pildă.

De asemenea, multifuncționalitatea sa se dovedește extrem de eficientă chiar și atunci când vrei să cureți minuțios zone mai puțin accesibile sau mai puțin comune pentru un mop. Faptul că acesta îți permite să-l transformi într-un produs de mână, mopul cu abur devine perfect pentru zone precum interiorul cuptorului, aragazului, chiuvetei din bucătărie sau baie, de altfel zone unde bacteriile se dezvoltă cu rapiditate.

Mopul cu abur este ușor, având o greutate de 3-4 kg și este dotat cu numeroase accesorii menite să-ți ușureze munca în gospodărie, dintre care amintim: lavete lavabile din microfibră, perie metalică, din plastic, disponibilă în două dimensiuni, perie pentru ciment, răzuitor, dispozitiv pentru geamuri și tapițerii etc.

mop cu aburi

În plus, argumentul primordial care ar trebui să stea la baza achiziționării unui astfel de produs îl reprezintă chiar aburul, mai mult decât toate accesoriile pe care mopul cu abur le are în dotare și care vin să completeze această calitate.

Avantajele aburului când vine vorba de curățarea locuinței sunt:

1. Aburul aplicat cu putere pe orice suprafață are capacitatea de a curăța în profunzime, chiar și atunci când vorbim de pete vechi de grăsime impregnate pe aragazul din bucătărie.

2. Prin utilizarea regulată a aburului în curățarea căminului sunt îndepărtați acarienii, ciupercile și chiar și mucegaiul, factori extrem de periculoși mai ales pentru persoanele care suferă de afecțiuni respiratorii precum astmul.

3. Pe lângă dezinfectarea spațiilor, prin aplicarea unui jet puternic de abur mirosurile neplăcute sunt îndepărtate, lăsând în urmă un aer proaspăt și curat.

4. Este ideal pentru îndepărtarea depunerilor de calcar, de pe chiuveta sau cada din baie, de pe obiectele sanitare sau pereții cabinei de duș.

5. Mopul cu abur, indiferent de suprafața ce urmează a fi supusă curățării, este mult mai rapid și mai eficient. Totodată, este o unealtă ușoară, ce poate fi depozitată în orice colț al locuinței fără să ocupe mult spațiu.

Cu toate acestea, așa cum era de așteptat, mopul cu abur poate avea și un dezavantaj, iar acesta nu-i musai prețul, care ar putea fi considerat de unii un pic cam piperat, ci faptul că mai ales suprafețele textile au nevoie de mai mult timp pentru a se usca, în ciuda cantității foarte mici de apă.

Success Callout

This is a success callout.