Genți Moschino – cum să te ferești de imitații?

Noi femeile am putea spune că avem numeroase vicii, suntem dependente de frumos, de original, de obiecte care să ne pună în valoare personalitatea și stilul.

Suntem dependente de genți, precum gențile Moschino, de pantofi, de ochelari de soare și haine. Le vrem pe toate și niciodată nu părem să fim mulțumite, chiar și atunci când ușa dressingului refuză să se mai închidă.

Suntem conștiente cu toate de faptul că uneori poate exagerăm, dar nu și atunci când vine vorba de achiziția unui produs original, a unei genți Moschino autentice, la un preț extrem de atractiv. De cele mai multe ori vom crede că am avut parte de un adevărat chilipir, dar este oare o afacere avantajoasă atunci când achiziționezi un fake?

genti-love-moschino

Pentru că plagiatul, pirateria și fake-urile nu ne sunt deloc termeni necunoscuți, cum putem evita să luăm plasă atunci când vrem să cumpărăm un produs original, dar primim în schimb doar o copie foarte bine făcută?

O geantă de brand, o geantă Moschino este o modalitate prin care poți scoate din anonimat orice ținută. De altfel, se spune că atâta timp cât porți o pereche de pantofi de calitate și o geantă pe măsură aproape că nici nu mai contează ce rochie porți sau de unde ți-ai luat topul.

O geantă originală îți oferă mai multă încredere, te face parcă să pășești diferit decât atunci când porți un model de masă.
Așadar, pentru că vorbim de un accesoriu cu o putere ieșită din comun, iată câteva tipsuri care te vor ajuta să stai departe de fake-urile genților Moschino:

1. Trebuie să cunoști produsul!

Primul pas este să cunoști produsul, să-l cunoști atât de bine încât nimeni să nu te poată convinge că o copie este originală. Astfel, încearcă să te familiarizezi atât cu magazinul fizic, cât și cu modelele de genți Moschino. Atinge materialul și simte pielea din care modelul îndrăgit de tine este realizat, asta dacă nu vrei să cumperi geanta direct de la sursă. De asemenea, fi atentă la detalii, locul unde este poziționat logo-ul, felul cum sunt realizate îmbinările. Unul din motivele pentru care un brand precum Moschino capătă notorietate este tocmai atenția la cele mai mici detalii, utilizarea unor materiale de calitate superioară, precum și, inevitabil, designul original.

LOVE Moschino 894F5ED9

2. Prea bun ca să fie adevărat

Un alt lucru care ar trebui să-ți atragă atenția este atunci când oferta este mult prea bună pentru a fi adevărată. Un model de geantă Moschino, fie că vorbim de un plic, o geantă de umăr sau un rucsac are prețul de la 100 euro în sus. Astfel, dacă geanta ți se vinde la un preț ce semnifică 10% din prețul real este foarte posibil să ai de-a face cu un fake.

Geanta shopper negru cu rosu

3. Fii atentă la închideri!

O altă modalitate relativ simplă prin care poți deosebi o geantă originală de o copie o constituie analizarea fermoarelor și a dispozitivelor de închidere. De obicei acestea, pe lângă faptul că se închid și se deschid extrem de ușor, majoritatea modelor de genți Moschino prezintă cam același fermoar. Totodată, finisajul genții este un alt lucru care ar putea da de gol un fake. Cele mai multe modele de genți Moschino prezintă cusături în cazul îmbinărilor, nicidecum lipiri, iar cusăturile sunt impecabile, nu strâmbe și nici largi sau înșirate.

love-moschino

4. Fii atentă la material!

Nu în ultimul rând pielea. Pielea nu are cum să nu dea de gol un fake. Orice imitație de piele este ușor de depistat, trebuie să fii multe prea credulă sau mult prea dornică să porți o geantă Moschino pentru a accepta un model realizat dintr-un înlocuitor din piele.

În România sunt doar câteva magazine online de unde poți cumpăra genți Moschino originale:

Success Callout

This is a success callout.