Fusta tulle - cum și când o purtăm?

Fusta tulle a devenit un must have în ziua de astăzi. Fie că alegi să o porți la un eveniment, fie că alegi să o porți la o petrecere sau într-o seară cu prietenii, fusta tulle te va pune în valoare și te va face să arăți superb de fiecare dată.

tulle

Dacă până nu demult tulle-ul era materialul pe gustul caselor de modă ce se ocupau de creațiile unor rochii de mireasă deosebite, astăzi, iată că tulle-ul devine din ce în ce mai apreciat și purtat la tot mai multe ocazii.

Fusta tulle oferă eleganță și rafinament, astfel că indiferent unde o vei purta, mai mult ca sigur te vei remarca, devenind centrul atenției evenimentului.

Suplețea materialului, eleganța aparte a acestuia reușesc să transforme orice femeie care poartă o fustă tulle într-o adevărată cenușăreasă.
Tendințele fashioniste de astăzi sunt din ce în ce mai atașate de fusta tulle, astfel că din ce în ce remarcăm mai des creații cloș, imitând ușor stilul retro, fie până la genunchi sau mai lungi și întotdeauna asortate cu pantofi înalți cu o croială fină.

Când putem purta o fustă tulle?

Tulle-ul este un material diafam, astfel că nu ne putem gândi la nicio nuntă fără a-l avea în centrul atenției. Rochiile de mireasă, rochiile domnișoarelor de onoare sunt croite obligatoriu din acest material, asigurând o eleganță deosebită. Așadar, fusta din tulle se poartă de obicei cu ocazia unor evenimente importante, de obicei seara. Cu toate acestea, pot exista și situații în care să poți purta o fustă tulle ziua, devenind gingașă și la fel de remarcată, grație croielii acesteia, imitând perfect stilul baby doll, cloș scurt sau lung. Atunci când alegi o astfel de variantă pentru ținuta de zi, ai în vedere să o accesorizezi obligatoriu cu bluze lejere, din materiale mai puțin sofisticate, astfel încât să îi conferi ținutei un look casual, foarte apreciat.

fusta tulle

fusta tulle

Ce încălțăminte să asortezi unei fuste tulle?

Ori de câte ori trebuie să îmbraci o fustă tulle pentru un eveniment special, ar fi bine să o accesorizezi cu o pereche de pantofi înalți. Astfel, picioarele tale vor fi mai grațioase, oferindu-ți un aspect foarte feminin, apreciat de toți cei prezenți la eveniment. Așadar, mai mult ca sigur te vei face remarcată. Însă, tendințele actuale pot asorta unei fuste tulle și pantofi fără toc, mai exact acei balerini fini care să amintească de ținuta balerinelor atât de gingașe. Dacă ai picioare lungi și drepte, ai putea să porți o fustă tulle cu niște platforme. De fiecare dată ai în vedere detaliile. O curea subțire la nivelul gleznelor, accesoriile pentru pantofi, fundițele sunt câteva dintre lucrurile care se vor potrivi bine ținutei tale.

Ce culoare alegi?

Fustele tulle se găsesc în nuanțe diferite, de la negrul elegant și până la nuanțe foarte îndrăznețe, specifice anotimpului cald. Fustele negre pot fi asortate cu orice fel de bluză, fiind elegante și pot de cele mai multe ori să devină centrul atenției cu ocazia unor evenimente speciale.
fusta tulle

fusta tulle

Fusta tulle albă se identifică cu o ținută de prințesă, cu ținuta de mireasă. Dacă nu vrei să te identifici cu o astfel de imagine, poți combina nuanța alb cu topuri negre sau chiar cu nuanțe colorate. La fel, poți să alegi niște pantofi colorați sau accesorizați, astfel încât ținuta să contrasteze puternic.

Fustele tulle nude se asortează oricărei ținute și eveniment, fiind niște piese vestimentare apreciate mai ales vara. Îi poți asorta orice bluză, nude-ul fiind o culoare simplă. Iar vara mai ai o opțiune – fusta tulle colorată, în nuanțe pastelate, însă care are nevoie de topuri simple pentru a oferi un outfit minunat.

Fusta tulle se găsește în mai multe tipuri de mărimi – poate fi scurtă, până la genunchi sau mai jos de genunchi. Indicat ar fi să alegi modelul care îți avantajează cel mai mult formele, punându-ți în valoare silueta.

fusta tulle

Success Callout

This is a success callout.