Ce costume de baie purtăm în 2017!

Vara lui 2017 se anunță a fi una incendiară. Nu fac referire doar la temperaturile amețitoare, ci și la ținutele cu care ne vom afișa la piscină sau pe malul mării.

costume de baie

 

Indiferent de siluetă, de culoare părului sau a ochilor, marile branduri ne întâmpină cu cele mai interesante propuneri atunci când vine vorba de costume de baie.

Așadar, anul acesta se poartă culorile intense, jocurile cromatice îndrăznețe, ce pun în evidență o piele perfect bronzată. Nu uita să adaugi și câteva accesorii interesante, pentru ca ținuta să fie unică.

1. Costumele de baie înflorate rămân de actualitate, nu de alta dar sunt atât de vesele și transmit atât de bine ideea de vacanță, distracție și relaxare, încât ar fi chiar păcat să nu ne bucurăm în continuare de ele.

2. Costumele de baie întregi sau cele cu decupaje în laterale sunt binevenite. Subțiază talia și ne fac să părem mult mai zvelte și mai suple.

3. Costume de baie cu sutien push-up. Acestea au rolul de susținere și de a rotunji sânii, făcându-i să pară mai mari și mai fermi.
Tips:
Alege un model ce îți permite să detașezi bretelele, astfel încât să te poți bronza uniform în partea superioară.

4. Costumele de baie cu sutien triunghi. Dacă natura a fost generoasă cu tine, nu ai nevoie să apelezi la trucuri precum sutienele push-up. Costumele de baie cu sutien triunghi vor pune în evidență forma sânilor și în plus au avantajul că se vor usca și foarte rapid.

Totuși, pentru un bronz cât mai frumos, nu uita să alternezi costumele de baie anul acesta. Cu cât modelele vor fi mai diferite, cu atât dungile inestetice vor fi mai puține.

Success Callout

This is a success callout.