Ceasuri de damă Fossil, accesorii cu stil pentru o ținută impecabilă

Ceasurile de damă Fossil sunt o investiție în imaginea noastră. Chiar dacă ne-am obișnuit să citim ora de pe ecranul telefonului, monitorului sau de pe panoul de bord din mașină, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțăm în a ne accesoriza ținuta cu ceasuri de mână, pentru că acestea ar fi demodate sau lipsite de stil.

Din contră ceasurile de mână pe lângă faptul că sunt un accesoriu șic atunci când îți dorești să întregești o ținută, ele au și rolul de a transmite subtil informații prețioase despre tine, că ești atentă la detalii și că ești o persoană de încredere.

Astfel, dacă vrei să faci o impresie cu adevărat bună, fie că mergi la un interviu pentru un job, că ai o întâlnire de afaceri, intenționezi să mergi la o petrecere cu etichetă sau vrei un ceas de mână pe care să-l poți purta în fiecare zi, iată de ce anume trebuie să ții cont când alegi un ceas de damă Fossil:

1.De unde cumperi ceasuri Fossil originale și cu garanție?

Elefant.ro  – peste 80 de modele

Emag.ro  – Peste 200 de modele

B-mall.ro  – Peste 12o de modele 

2. Alege în funcție de stil

În funcție de ocazie se pretează un anumit model de ceas, ori în cazul ceasurilor de damă Fossil poți opta pentru un model cu brățară metalică, într-o nuanță arămie, poate decorat și cu câteva pietricele pe marginea ecranului, mai ales dacă vei merge la o petrecere. Acesta, în funcție de ținuta aleasă va putea înlocui cu succes orice brățară sau altă bijuterie. În plus, culoarea sa cu siguranță va fi de impact, cu atât mai mult cu cât cuprul este unul dintre materialele în tendințe de anul viitor. Pentru ținuta de zi cu zi îți recomandăm să optezi pentru un model neutru, discret, cu curea din piele, care să fie ușor de purtat și asortat, dar și confortabil. Dacă obișnuiești să porți costum încearcă să îndulcești acest aspect, să-i oferi feminitate prin intermediul unui model delicat, iar dacă vrei să emani o atitudine puternică, hotărâtă optează pentru un ceas de damă Fossil cu aspect bărbătesc, ecran generos și curea groasă.

Fossil Jacqueline ES3435

 

 

2. Ține cont de mecanismul de funcționare

Cu toate că nu ai crede, chiar și mecanismul din spatele ecranului îți poate influența aspectul, mai ales în rândul cunoscătorilor, de aceea este important să știi cum funcționează ceasurile de damă Fossil. Majoritatea au mecanism de tip quartz, ceea ce înseamnă că funcționează pe bază de baterie. Aceste modele sunt mai ieftine, poate la jumătate din prețul unui model automatic sau mecanic, însă trebuie să ții cont că o dată la câteva luni sau poate chiar un an este nevoie să-i înlocuiești bateria.fossil-original-boyfriend-es3811

Cu privire la ceasurile de damă Fossil automatice, acestea funcționează pe baza mișcării de mână, altfel spus mecanismul lui este pus în funcțiune, arătând ora exact, atunci când îți folosești mâinile. Așadar, dacă vrei să faci impresie zi de zi, cu ceasul tău, atunci un model automatic este perfect. Dacă din contră vei dori să-l porți doar la anumite ocazii atunci trebuie să ții cont de faptul că trebuie să-l verifici înainte de a-l atașa încheieturii mâinii și să-l potrivești.

3. Nu uita de rezistența la apă

Dacă vei purta zi de zi ceasurile de damă Fossil atunci trebuie să te asiguri că acestea sunt rezistente la apă. Nu pentru că vei dori să te scufunzi în piscină în fiecare seară, după program, ci pentru că ar fi incomod ca de fiecare dată când mergi la baie să te speli pe mâni să trebuiască să-ți dai jos ceasul.

Fossil Boyfriend ES3883

4. Culoarea

Pentru că ceasul este un accesoriu pe care vei dori să-l asociezi mai multor ținute încearcă să te orientezi către o culoare neutră mai degrabă decât către un model cu o brățară extrem de colorată sau din silicon. Aceste ceasuri de damă de la Fossil sunt utilizate cu precădere atunci când optezi pentru o ținută sport sau casual.

fossil-georgia -es2830

 

Success Callout

This is a success callout.